SOBRE NOSALTRES

Libèl.lula Herbolari, Centre de Teràpies Manuals i Naturals.

La Libèl·lula es troba gestionada per Loli Molinero, terapeuta de la Medicina Natural.
Ens basem en el comerç de Proximitat, així com en el oferta de teràpies naturals a la població de Reus, connectant la part humana amb la professional.

El nostre lema part de la interrelació de l’Home amb la Naturalesa, font de tot el que tenim i a la qual hem de tornar per recuperar-nos, per reequilibrar el nostre cos.

La Herbolistería ofereix tota una àmplia gamma de productes naturals, plantes i complements alimentaris. Ens basem en el tracte cordial, afable i professional. En la proximitat amb el client i en la comprensió de cada cas en particular.

També realitzem venda online quan calgui.

L’apartat teràpies és molt ampli, anant des del quiromassatge a la cromoteràpia, passant per la reflexologia, la naturopatia, la medicina tradicional xinesa, el reiki, el drenatge limfàtic, etc.

Menció a part té la divulgació de les medicines naturals i / o alternatives, així com altres tècniques energètiques i de creixement personal. A la Libèl.lula realitzem conferències i xerrades gratuïtes, per a tots aquells que estiguin interessats en endinsar-se en aquest fantàstic món.

També vam realitzar Tallers de Reiki, Cuina Energètica, Flors de Bach, Creixement Personal i Chacras, Aromateràpia, Memòria Genètica, etc.

Pregunta’ns i estarem encantats d’atendre’t.